"Мені *бать як страшно": зірка "Ліги сміху" емоційно відповів на закиди про те, що він не воює

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український ведучий Фіма Костянтиновський емоційно зізнався, чи готовий йти на фронт. Що про війну думає зірка "Ліги сміху" – дізнавайтеся нижче!

В інтервʼю Сергію Лиховиді для YouTube-проєкту розмова, Фіма зізнався, що часто отримує питання, чому він не взяв зброю до рук. За словами ведучого, він дійсно відчуває за це провину, але й сам йти на фронт він не хоче.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Костянтиновський не став приховувати, що йому страшно, адже в країні триває повномасштабна війна. Натомість аби приносити користь країні та армії, він намагається зробити усе, що залежить від нього, як від цивільного.

Я, наприклад, не на фронті, тому що мені є**ть як страшно. І я розумію, що тим, хто там, теж страшно. Коли пишуть "А чого не на фронті?"... Я намагаюся робити стільки, щоб мені було не соромно перед тими, хто зараз перебуває на фронті. Допомагати, наскільки я можу. Просто кожен повинен розуміти, що коли він боягуз, як я, не готовий піти на фронт, не готовий ризикувати життям, тоді ти повинен (допомагати в тилу – ред.),

– говорить Фіма Костянтиновський.

Із самого початку повномаштабного російського вторгнення ведучий активно допомагає Збройним силам України. В тому числі він проводить збори і закуповує необхідне для військових.

Ти 100% не зробиш навіть подібне тут в тилу, тому що ти, як мінімум, тут не втратиш своє життя, але ти повинен максимально наблизитися до того, наскільки ти можеш бути корисним. Зараз бути корисним - це топ мета будь-якої людини,

– підкреслює ведучий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше актор театру та кіно Михайло Кукуюк зізнався, що отримав повістку до військкомату. Проте досі зірка так і не пішов на війну.