"Я не боюся отримати повістку!" Євген Клопотенко розповів про свою відстрочку від мобілізації, яку надавав йому Мінкульт (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український кухар, переможець кулінарного шоу "МастерШеф" та телеведучий Євген Клопотенко ошалешив своїх прихильників  інформацією з особистого життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, під час інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Клопотенко поділився тим, що у свій час він отримав так звану "бронь" від Міністерства культури на повістки. Євген констатував, що до кінця минулого року, його неможливо було призвати на службу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нині ж у шоумена немає ніяких відстрочок. Окрім того, Клопотенко говорить, що аж ніяк не боїться бути мобілізованим. Зокрема, він переконаний, що його на фронті оформлять як кухара.

Зараз у мене немає броні, але вона була. У мене була бронь від Мінкульту до кінця минулого року. У мене немає броні, у мене немає жодних попусків. Я не боюся отримати повістку! Якщо мені прийде повістка, я думаю, що мене точно оформлять кухарем,

- сказав шеф-кухар.

"Я не боюся отримати повістку!" Євген Клопотенко розповів про свою відстрочку від мобілізації, яку надавав йому Мінкульт (ВІДЕО) - фото №1

Окрім того, Євген спробував пояснити, чому публічних особистостей не мобілізовують.  Він твердо переконаний, що держава розуміє, що такі люди будуть кориснішими в тилу, адже в них є більша можливість допомагати армії.

Я просто знаю, що дуже багато медійних особистостей, їх просто з армії забрали, бо вони можуть бути ефективними тут. Не кожна людина може бути ефективною в тилу, не кожна може бути ефективною на фронті. Я вважаю, що я можу бути ефективним, я це роблю і показую своїми діями. Але якщо потрібно буде йти мені на фронт, то варіантів немає,

- підсумував Євген.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Клопотенко зізнався, на чому заробив свій перший мільйон. Кухар зізнався, що свій перший мільйон заробив на виробництві варення, але на широку ногу відтоді не жив.