"Нема таких слів, щоб описати як боляче нашій сім'ї": відома українська співачка втратила рідну людину. Що відомо

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відома українська співачка Марія Бумарка переживає велике горе. Адже з життя пішов з життя її рідний брат. Як це сталося та що відомо про смерть чоловіка – розповідаємо на HOCHU.ua!

Жахливою новиною артистка поділилася з фанатами на своїй сторінці у Facebook. Виявилося, що її молодший брат пішов з життя у віці 43 років від серцевого нападу. Проте серйозним проблемам зі здоровʼям передувало те, що Святослав Бурмак був учасником бойових дій, у складі 43-ї Окремої Артилерійської Бригади імені гетьмана Тараса Трясила.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Марії, її рідного не стало сьогодні вночі, 4 січня. А прощання і поховання захисника України відбудеться вже за декілька днів, 6 січня.

Був поранений і контужений, лікувався в військовому госпіталі. У квітні був комісований за станом здоров'я. Не витримувала його психіка. Не витримало врешті і серце. Нема таких слів, щоб описати як боляче нашій сім'ї.  Я завжди тебе буду дуже любити, Слава,

– написала Марія Бурмака у власному дописі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що внаслідок масштабної російської атаки під завалами загинула відома українська спортсменка. Футболістка Вікторія Котлярова (Чорновіл) стала жертвою теракту рф разом зі своєю мамою.