В автокатастрофі загинув молодий український актор (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сьогодні український інформаційний простір розірвала трагічна новина. На 25-у році із життя пішов відомий український актор Роман Новак. Подробиці - в нашому матеріалі.

Юний артист будував успішну кар'єру у  Молодому театрі в Києві. Прес-служба театру висловила щирі співчуття родині загиблого актора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, Роман став жертвою страшної автокатастрофи. У театрі повідомили про несподівану кончину 24-річного Новака:

Досі не можемо повірити в цю страшну звістку. Не вистачає слів, щоб висловити біль втрати. Щирі співчуття родині Романа. Світла пам'ять талановитому акторові і нашому другові.

В автокатастрофі загинув молодий український актор (ФОТО) - фото №1

Варто зауважити, що подробиці ДТП поки що не розкриваються. Відтак, наразі невідомо, за яких саме обставин Роман пішов з життя.

Відмітимо, що Новак лише у 2020 році отримав вищу освіту, закінчивши Київський національний університет театру кіно і телебачення імені Карпенка-Карого. За свою нетривалу кар'єру Роман запам'ятався участю в таких спектаклях як: "Соломія", "Сон літньої ночі", "Ін'єкція безсмертя", "Кролик Гарві", "Хомо ферус, або сука-любов!", "Осінній блюз", "Підступність і любові", "Цап-ка-кіз" і "Шинель".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як помер один з учасників легендарного гурту AC/DC. Музиканту було 77 років.