"Може й не було того щастя": Гвоздьова дала зрозуміти, що в неї є проблеми у стосунках з коханим

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська хореографиня, зірка шоу Танці з зірками Ілона Гвоздьова, яка розповіла, як постраждала від ракетного удару російської армії по Києву, вчергове здивувала своїх шанувальників постом в соцмережах. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, артистка розповсюдила знімок в Instagram, на якому позувала, дивлячись в далечінь. Кадр танцівниця підписала доволі по-філософськи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона написала про те, що жінки схильні вигадувати казковий світ, якого не існує. А щодо щастя жінки, то Ілона заявила що це може бути лишень ілюзією і людям доводиться довгі роки його вибудовувати. Відразу виникає думка, що таким постом Ілона хотіла натякнути на певні проблеми у стосунках з чоловіком.

Окрім того, артистка зауважила, що "втомилася бути сильною жінкою" і хотіла б відчути себе Попелюшкою. Фоловери відреагували на цей допис. Користувачі пишуть:

  • Пост незрозумілий, завжди транслюєте сімейну ідилію і тут таке пишете… Сподіваюся, у вас все добре.

  • Це стрес через війну. Але краще бути сильною, ніж самотньою. Не робіть помилок.

  • Ілоно, сподіваюсь, у вас все добре.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Мережі тепло зустріли зовнішній вигляд Гвоздьової після мамопластики. Користувачам сподобалися нові груди танцівниці.