Кругленька сума: Гвоздьова зізналася, скільки виклала грошей за нові груди (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська хореографиня, зірка шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова, яка нещодавно зробила пластичну операцію на грудях , розповіла, в яку суму обійшлося їй оперативне втручання. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як повідомила знаменитість, не має якоїсь сталої суми за таку операцію. Цим вона поділилася  у інтерв'ю з  українським  ютубером Славою Дьоміним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Ілона заявила, що ціна коливається в залежності від лікаря, який робитиме операцію. Окрім того, на вартість впливає і якість імплантантів.

Враховуючи, в якій клініці ви робите, якого лікаря обрали і який бренд імплантів ви будете ставити. В середньому, десь від трьох тисяч євро. Три, п'ять,

- заявила Гвоздьова в інтерв'ю "Слава+".

Окрім того, Ілона зізналася, що доволі тривалий час збирала кошти на мамопластику. Більше того, вона просила своїх подруг дарувати їй гроші на день народження, щоб швидше назбирати потрібну суму.

Я більше скажу, в мене коли був ювілей, я влаштувала дівич-вечір. Я всім дівчатам сказала: не даруйте мені жодних квітів, жодних подарунків. Подаруйте мені будь ласка гроші, тому що я маю ціль. Я хочу зробити мамопластику, тому збираю на операцію,

- резюмувала танцівниця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ілона Гвоздьова розповіла, як реабілітовується після пластичної операції на грудях. Зірка зауважила, що тепер візити до магазинів білизни стали набагато приємнішими.