З посмішкою: донька Олі Полякової показала, як перенесла операцію (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

18-річна українська блогерка, донька знаменитої артистки Олі Полякової Маша,  яка нині проживає окремо від батьків, повідомила про те, що перенесла операцію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це медійниця повідомила у себе в Instagram-Stories. Про те, що Маша перебуває в лікарні стало відомо 7 січня. Тоді 18-річна Полякова розповсюджувала жартівливі ролики зі своєї палати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також донька королеви ночі дорікала хейтерам, які часто критикують її зовнішній вигляд та залишають коментарі щодо зайвої ваги. Свій ролик Маша підписала:

Мені цікаво, що тепер хейтери скажуть про мою фігуру.

Вже 8 січня Маша опублікувала фото з операційної. Вона показала, як готується до оперативного втручання. Видно, що вона взагалі не переймалася.

Пізніше Маша розповіла, що операція пройшла успішно. 18-річна медійниця поділилася, тим як відходить від наркозу. Вочевидь, оперативне втручання здійснювалося через нещодавню жовчнокам'яну хворобу, яку діагностували Маші після її відпочинку з зірковою мамою у Африці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Маша Полякова вразила історією про свого колишнього хлопця з Лондона. Блогерка заявила, що для неї ексбойфренд вже у минулому.