Оля Полякова знайшла двійника, аби якомога більше заробляти на корпоративах (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Оля Полякова та Маша Єфросиніна кардинально різні за стилем знаменитості. Проте вони вже вкрай близько знають одна одну, а крім того, з нещодавніх пір співачка та ведуча почали копіювати образи для зйомок свого шоу. Що з цього вийшло – дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У новому випуску YouTube-проєкту "Дорослі дівчата", що присвячений новорічним святам, Оля та Маша вирішили знятися в концертних нарядах співачки. І якщо бачити з короною на голові Полякову глядачі вже звикли, то образ Єфросиніної виявився для багатьох вкрай неочікуваним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на зйомки ведуча одягла один з концертних нарядів своєї подруги. Маша обрала світлий боді з пишними плечима, а щоб більше бути схожою на Олю Полякову – приміряла світлий парик та головну прикрасу у вигляді вінцю. Сама ж співачка зазначила, що побачивши подругу навіть подумала, що та може стати її двійником та заробляти на корпоративах.

Я сьогодні подивилась, а після того як ти проспівала – до мене прийшло озоріння. Знаєш як часто буває, що мене одночасно замовляють на корпоративи в двох різних містах? Я так люблю гроші, що розірвалася б. Але не можу, бо немає дівки з такою харизмою і з такою фігурою. Розумієш?
А однак є. тому зараз я хочу офіційно запропонувати тобі їздити зі мною паралельно на концерти,

– сказала Оля Полякова.

Варто зазначити, що глядачі розхвалили Машу Єфросиніну за таке перевтілення. У коментарях багато користувачів зазначило, що ведучій дуже пасує довге світле волосся, тому якщо вона вирішить кардинально змінити зовнішність – їй точно пасуватиме.

  • Маша в одязі Олі, як її рідна сестра – і зовнішністю і розумом (в хорошому сенсі). Які ви класні!

  • Марійці дуже личить блонд

  • Маша вдягнула перуку і навіть їсти почала і пити як Оля. Під кінець я вже плачу від сміху з Маші, то мабуть та корона,

– зазначають глядачі.

Оля Полякова знайшла двійника, аби якомога більше заробляти на корпоративах (ВІДЕО) - фото №1
Оля Полякова знайшла двійника, аби якомога більше заробляти на корпоративах (ВІДЕО) - фото №2
Оля Полякова знайшла двійника, аби якомога більше заробляти на корпоративах (ВІДЕО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Оля Полякова  зухвало висміяла  учасників "голої вечірки". Співачка зачитала сатиричний вірш, присвячений путіністам.