"Дуже довго була самотньою": Могилеввська поділилася щасливим життям з новим обранцем

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська, яка вийшла заміж,  розповіла деякі деталі своїх нинішніх стосунків. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, 48-річна Могилевська розсекретила, що її нинішнього коханого звуть Валентином. Як повідомило видання Один факт, вона знала його  уже 20 років, але їхні стосунки розкрилися лише відносно нещодавно. Наталія зазначає. що у чоловіка дуже схожий з нею темперамент. Приміром, артистка вважає, що вона має багато чоловічих рис у своєму характері.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що свого часу Могилевська зареклася, що не буде будувати серйозних стосунків із чоловіками, поки не розумітиме, що вона стала гарною дружиною. До прикладу, в інтерв'ю Григорію Решетніку вона зізнавалася, що є досить довгий час самотньою.

Зазначається, що опору та підтримку Могилевська отримала на початку війни. Вона зрозуміла, що біля неї справжній чоловік, готовий підтримувати в усіх її починаннях, їхати з нею у найгарячіші точки, а саме туди, куди ніхто б не наважився.

Наталя Могилевська та її чоловік Валентин. Скрін із відео ТСН

Валентин справді змінив Наталію. Він - сильний та вольовий чоловік, який навчив Могилевську бути жінкою. До речі, він цілком і повністю підтримав її в удочерінні двох рідних сестричок ще 2 роки тому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Могилевська зізналася, що стала щасливою мамою двох доньок. Цю новину вона тримала в таємниці 2 роки.