Наталія Могилевська вийшла заміж: що відомо про її загадкового коханого

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тривалий час співачка Наталія Могилевська тримала особисте життя якомога далі від телекамер, ЗМІ та соцмереж. Проте останнім часом артистка все більше почала ділитися величезними змінами свого життя. І якщо про своїх доньок зірка розповіла лише нещодавно, то розмови про її коханого почалися понад рік тому. Що саме відомо про обранця популярної співачки – розповідаємо на HOCHU.ua!

Напередодні нового року Наталія Могилевська натякнула, що під час війни вона вийшла заміж . Співачка не стала говорити про це прямо, але зазначила, що її кохання зародилося вже після повномасштабного російського вторгнення, коли багатьох українців обʼєднали спільні переживання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє  РБК-Україна, зі своїм коханим Наталія знайома вже понад 10 років. Проте увесь цей час вони не сприймали одне одного в образі романтичних стосунків. Натомість коли почалася війна, вони разом допомагали мирному населенню, а згодом – сильно зблизилися.

Він не військовий, але ми познайомилися в перші дні війни та вивезли величезну кількість дітей, людей, мою вагітну сестру на 8-му місяці вагітності. Я розповім історію нашого з ним знайомства, як тільки закінчиться війна,

– казала артистка.

Наталія Могилевська вийшла заміж: що відомо про її загадкового коханого - фото №1
Наталя Могилевська та її чоловік Валентин. Скрін із відео ТСН

Особистість коханого Наталія поки приховує. Проте відомо, що раніше Валентин жив у різних куточках світу та має бізнес в США. Сам він вирішив після початку війни залишатися в Україні, адже не готовий покидати рідну Україну у скрутні часи.

Саме разом з обранцем співачка наважилася на всиновлення доньок. Артистка ніколи не приховувала мрію стати мамою, проте процес всиновлення вона довгий час приховувала від публіки. Але серйозним поштовхом до цього стала благодійна діяльність, якою Могилевська разом з чоловіком займалася з самого початку повномасштабної.

Це сталося на самому початку війни. Коли ми з моїм чоловіком дуже багато їздили на фронт, до шпиталів, до дитбудинків, до переселенців. І ось цей весь жах тільки-тільки стався і ми прийняли таке рішення,

– зізнавалася Наталія Могилевська.

Наталія Могилевська вийшла заміж: що відомо про її загадкового коханого - фото №2
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська  зачарувала новим святковим треком  "Давай зустрінемо Різдво вдома". Зірка розповіла, чим особлива ця її композиція і чому вона така актуальна, навіть якщо не дивитися на календар.