Замість тисячі слів: Володимир Завадюк видалив напис, який залишила Соня Морозюк на його автомобілі (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Жителі та гості столиці періодично зустрічали на вулицях міста яскравий автомобіль з написом-зізнанням в коханні Києву. Та днями вияснилося, що власник автомобіля видалив напис через скандали навколо тієї, що його зробила.   

Цей жовтий автомобіль належить відомому продюсеру Володимиру Завадюку, а напис “Києве мій” та серце біля нього - робота української художниці Соні Морозюк. Та як тільки навколо дівчини почали спалахувати один за одним скандали, Завадюк швиденько перефарбував автівку.

Фото: @zavaduk

Так, Соня Морозюк відома не лише своїм талантом художниці, а й особистим життям. Вона є колишньою нареченою сина скандально відомого львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, Романа. Пізніше вияснилося, що художниця навіть кинула заради цих стосунків свого законного чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Володимир Завадюк не робив публічних заяв стосовно його подальших відносин з Морозюк, яку раніше активно підтримував у своєму мікроблозі, натомість тихенько видалив зроблений нею напис з дверей своєї іномарки. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила українська блогерка Нателла Кірс.

Хотіли коментарі від Володимира Завадюка про Морозюк?

- написала блогерка.

Фото: @natella_kirs

Так, в Instagram Stories Кірс показала, який вигляд мав автомобіль раніше і зараз.

Фото: @natella_kirs
Фото: @natella_kirs
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, як відреагувала Мережа на новини про розрив стосунків Морозюк та Гринкевича. Більше про це - у цій статті.

Фото: @zavaduk