Намагаючись "не зрадити" країну, Соня Морозюк публічно кинула Романа Гринкевича

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Перший час таємничі, а згодом і скандальні стосунки Соні Морозюк з Романом Гринкевичем так і не дійшли до весілля. Адже після того, як АРМА знайшла у власності художниці  декілька квартир та нежитлове приміщення, сама вона вирішила більше не бути повʼязаною з родиною корупціонерів.

Намагаючись відбілити власну репутацію Соня Морозюк вже натякала, що готова розірвати заручини з Романом Гринкевичем, який нібито приховував від неї специфіку своєї роботи. А тому не дивною стала її нещодавня публікація в Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, у новому дописі Морозюк зазначила, що розірвала заручини з Романом Гринкевичем. Медійна художниця заявила, що засуджує дії свого колишнього та його родини, які крали гроші у ЗСУ. Сама ж вона обіцяє, що усі подарунки, отримані від Романа, незабаром продасть, а отримані гроші передасть на потреби української армії.

Ми не будемо однією родиною. Я не візьму прізвище Гринкевич. Я не буду з людиною, яка зрадила мою країну. Я вірила. Зараз мені гидко, відчуваю себе обманутою та використаною. Я оберу бути чесною перед собою. І залишусь Сонею Морозюк.
За період наших стосунків від Романа я отримала два подарунки — обручку і кольє. Ці речі я продам, а кошти на ЗСУ (як це буде відбуватись напишу згодом),

– повідомила Морозюк.

Намагаючись "не зрадити" країну, Соня Морозюк публічно кинула Романа Грінкевича - фото №1
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно український журналіст  дав оцінку  прикрасам та речам художниці Соні Морозюк. Ілля Кабачинський озвучив приблизні ціни прикрас та вбрання, яке було помічено на відомій художниці.