Василіса Фролова показала, як відсвяткувала день народження за кордоном (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська телеведуча Василіса Фролова, яка показала фоловерам свого коханого,  святкує свій 46-ий день народження. Свято телеведуча відзначила у колі близьких та рідних в Дубаї. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що Фролова наразі мешкає в Об'єднаних Арабських Еміратах. Туди вона переїхала після широкомасштабного вторгнення рф на територію України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, іменинниця на свої офіційній сторінці в Instagram розповсюдила кілька світлин зі святкувань. Як бачимо з кадрів, в день свого народження вона приміряла ефектну блискучу сукню. Щодо зачіски, то Вася зібрала волосся у тугий хвіст, а голову прикрасила блискітками. Загальний образ ведуча доповнила сережками.

З новим роком мене. Бажаю собі будь-якої миті знаходити вміння бачити щастя. Залишатися дитиною і при цьому не втратити адеквату. Фільтрувати головне і нарешті правильно розставити грьобані пріоритети. Відчути дім,

- привітала себе Василіса.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Василіса Фролова розбурхала мережу резонансною заявою.  Зірка переконана, що громадяни, які виїхали з України через війну, мають "тяжку долю".