Учасниці дуету Anna Maria святкують день народження, але самі вони тому не надто раді

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

15 січня сестри-близнючки з дуету Anna Maria святкують свій день народження. Анні та Марії Опанасюк виповнилося 36 років, а у свою адресу вони почули безліч привітань? як від прихильників, так і від колег. Однак попри все це артистки не змогли похизуватися гарним настроєм. Чому саме – розповідаємо на HOCHU.ua!

У своєму дописі на Facebook артистки зізналися, що відчувають сум у цей день. Співачки не стали пояснювати, із чим саме це повʼязано, але, швидше за все мова йшла про війну та її жахливі втрати. Адже дівчата активно допомагають українській армії та усіляко докладають зусилля для скорішої перемоги. Ба більше, коханий Анни Опанасюк є військовим, та боронить Україну на фронті. Тому, як і більшість українців, солістки дуету Anna Maria переживають непрості часи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, не так давно померла мама Анни та Марії Опанасюк. Артистки не коментували публічно втрату близької людини, адже, як відомо, вони не підтримують політичних поглядів батьків, що працюють на боці окупаційної влади.

Сьогодні наш день народження.
Ніби щасливий момент, а все ж і трішечки сумно.
Є чимало причин,

– написали співачки.


Зазначимо, що солістки дуету Anna Maria народилися в Криму та намагалися побудувати успішну карʼєру не тільки в Україні, але й на росії. Тому, навіть після анексії півострова у 2014 році, співачки навідувалися в московію та відмовлялися визнавати рф агресором.

Особливої уваги від публіки Анна та Марія Опанасюк зазнали під час національного відбору на Євробачення-2019. Тоді дівчата ухилялися від відповідей на запитання журналістів щодо незаконної анексії Криму та запевняли, ніби вони "поза політикою". Водночас їх батьки, як відомо, почали співпрацювати з окупаційною владою. Мама співачок порушила присягу держслужбовця, прийняла громадянство рф та стала членом підконтрольного кремлю уряду і працювала на главу Криму Сергія Аксьонова. А от тато артисток порушив присягу судді та перейшов на службу до окупантів.

І тільки нещодавно Анна та Марія Опанасюк нарешті публічно висловили свою позицію з приводу війни в Україні. Співачки відкрито засудили російську агресію та почали активно допомагати ЗСУ. Ба більше, вони визнали, що Крим – це Україна, а нести відповідальність за дії своїх батьків вони не можуть.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, нещодавно солістка дуету Anna Maria  вперше показала коханого-військового . Анна Опанасюк розповіла про свого бойфренда, який зараз захищає Україну від російських окупантів.