"Докладаю надзусилля, щоб не розбити комусь голову навпіл": Дмитро Дікусар назвав головні розчарування за два роки війни

Новини шоубізнесу
4 248

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy/

Хореограф зізнався, як він змінився за два роки війни, які він провів на фронті

Український хореограф Дмитро Дікусар, який висловився щодо мовного конфлікту, у другу річницю війни розповів, як змінився за той час, поки воює на передовій. Артист підсумував, як минув час повномасштабної війни саме для нього. Усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

За словами танцівника, 24 лютого 2022 року в нього ніби почалося нове життя. І цікаво, що до цього моменту він досі “вивчає” себе в умовах війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В коментарі виданню OBOZ Дмитро Дікусар також розповів, як ставиться до подій, що відбуваються у цей період серед цивільного населення. Хореограф зазначив, що багато в чому встиг розчаруватися, адже поки він разом з побратимами бореться за Незалежність України, цивільні люди влаштовують величезні скандали.

З'явилося певне розчарування в певних людях. Я знав, що з часом усі звикнуть до війни, і ставлення до військових буде "я туда их не посылала", але не думав, що так швидко. Розчарувало те, як легко людей ввести в оману й роз'єднати на темі мови ("дякую" Фаріон), на темах "усі командири — конч*ні" і "в ЗСУ нічого не видають, всі бігають з голими дупами"… Ворожа ІПСО працює, на жаль!
— підкреслив Дмитро Дікусар.

Окрім того, Дмитро натякнув і на історію з родиною Гринкевичів, обговоривши питання псевдоволонтерства, на якому дехто цинічно збагачується. Ну і наостанок, звісно, хореограф пригадав, що за два роки він втратив побратимів, які віддали свої життя борючись за мирне небо над Україною.

Третє розчарування – це робота псевдоволонтерів, яка підірвала довіру до справжніх волонтерів. Не думав, що є громадяни в моїй країні, які не мають ні совісті, ні честі від слова "взагалі". Четверте розчарування – деякі можновладці, які вирішили, що зараз дуже зручний момент вкрасти ще більше, ніж вони це робили раніше. Не допускаючи думки, що за це прийде розплата. Все це (плюс втрата величезної кількості товаришів і втома від довгої війни) зробило мене дуже нетерпимим до "г*вно-людей" і в певних моментах дуже агресивним. Іноді я докладаю надзусилля всередині себе, щоб не розбити комусь голову навпіл,
— додав хореограф.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дмитро Дікусар поділився планами на життя після перемоги України у війні з росією. Артист уявив, як повернеться до цивільного життя.