Черговий жест солідарності з Україною: "Twenty One Pilots" підтримали та згадали Україну у своєму кліпі

Новини шоубізнесу
715

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/twentyonepilots

Артисти вже далеко не вперше підтримують Україну

Популярний американський музичний дует “Twenty One Pilots”, який приміром, як і актор Джонні Депп неодноразово підтримував Україну у війні з рф, цього разу вкотре відзначилися добрими жестом на адресу країни. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, артисти Тайлер Джозеф та Джош Дан представили нову композицію "Overcompensate" та кліп на неї. У цьому відео відразу було помічено український напис "факелоносець".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що окрім фанів, цей напис помітив колишній радник президента України Ігор Новіков. Чоловік не зміг пройти повз цю новину.

Величезна подяка “Twenty One Pilots”. На бандані Джоша українською написано "Факелоносенць". Вітаємо з чудовим новим синглом!,
- написав Ігор

Як підсумок, зазначимо, що цим самим гурт вкотре відзначив свою позицію щодо широкомасштабного вторгнення росії на територію України. Із самого початку війни вони засудили агресію росії, і їхня позиція завжди була чіткою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що фронтмен дуету “Twenty One Pilots” Тайлер Джозеф вчергове стане батьком. Це буде третя дитина селебритіс.