Після чуток про весілля, Остапчук та Полтавська засвітили обручки. Дівчина нарешті зізналася, як все було (ФОТО)

Новини шоубізнесу
662

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

instagram.com/vova_ostapchuk/

Відповідну світлину блогерка поширила в Instagram-Stories

В українському шоу-бізнесі є чимало цікавих пар. Однією з найбільш обговорюваних та подекуди найбільш скандальних є стосунки Володимира Остапчука, колишня дружина якого повідомила про деталі поділу їхнього майна , і його молодої обраниці Катерини Полтавської. Катерина - третя дружина шоумена.

Дівчина молодша за Володимира на 16 років. Зокрема, популярна завдяки стосункам з Остапчуком та своєму блогу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про те, що Катерина та Володимир разом стало відомо минулого року. Швидше за все, саме тоді вони і одружилися. Однак, офіційного підтвердження цьому, до недавнього часу ніхто з них не давав.

Проте, днями Полтавська запостила у себе в Instagram-Stories кадр, із якого видно, що в їх обох на руках наявні каблучки. І Хоч Володимир раніше постійно ховав ознаку того, що його серце вже не вільне, однак нарешті все стало на 100% офіційно. До речі, Полтавська, на відмінну від Остапчука, постійно хвалилася прикрасою від ювелірного дому Cartier за 2 000 доларів.

instagram.com/poka.tya/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Цибульська висміяла гарем Володимира Остапчука. Зокрема, вона згадала його третій шлюб зі значно молодшою дівчиною.