Андре Тан розповів про істинну причину свого розлучення (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
14 408

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: viva.ua

Дизайнер переконаний, що у розлученні винні двоє

Відомий український модельєр та дизайнер Андре Тан, який згадав, як путіністка Таїсія Повалій свого часу підставила його, прокоментував істинну причину свого розлучення з колегою Аліною Харечко. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про свій шлюб Андре розповів в інтерв'ю YouTube каналу Аліні Шаманській. Бесіду опублікували 29 березня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дизайнер твердо переконаний, що його вина полягає в тому, що свого часу він приділяв кар'єрі більше уваги ніж родині. Модельєр зазначив, що часто вихідними днями їздив давати майстер-класи різні міста та країни.

Коли пройшло кілька років, я вважаю, що зробив дуже багато помилок, тому що я завжди на вихідних їхав давати якісь майстер-класи в якихось містах і навіть країнах. Я завжди їздив на якісь презентації своїх магазинів по Україні. Тому я дуже мало часу віддавав своїй дружині та своїй дитині. Це по-перше. По-друге, вважаю, що моя недоробка, що ми дійшли до того, що наше кохання зникло,
– сказав Тан.

Дизайнер переконаний, що кохання між жінкою та чоловіком зникає через три роки, а вже після цього періоду подружжя стає рідним. Безумовно, на думку модельєра бувають різні суперечки, але він впевнений, що потрібно сідати за стіл перемовин і спілкуватися. Що ж до провини його дружини, то тут Андре вбачає її в тому, що Аліна надто часто прислухалася до своїх подруг.

Вона дуже часто слухала своїх подруг. Я завжди кажу: любі жінки, не слухайте своїх подруг, тому що вони завжди вам заздрять,
– резюмував Андре.

Дивитися з 36:29

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як модельєр Андре Тан показав свою нову колекцію. Під час показів український дизайнер нагадав американцям про війну в Україні.