Дизайнер Андре Тан пригадав, як путіністка Таїсія Повалій свого часу підставила його (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
6 184
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дизайнер Андре Тан
Фото: instagram.com/andre_tan_official

Зрадниця не захотіла платити за сукню, яку замовила в модельєра

Знаменитий український дизайнер та модельєр Андре Тан, який показав свою нову колекцію, згадав як колись його ошукала артистка-путіністка Таїсія Повалій. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, виходячи зі слів Андре, можна констатувати, що Повалій ще до початку війни була нахабною у своїй поведінці. Відтак, Тан повідомив що коли вона свого часу замовила у нього сукні індивідуального пошиття, та згодом відмовилася платити за них.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, її водій все ж забрав сукні. А пізніше вона з’явилася на одному заході саме у цьому, вкраденому вбранні.

Це була давня історія. Вже минуло майже 20 років. Я колись пошив їй декілька суконь. Вона приміряла й сказала: "Це не те, це не так…". І вона не заплатила за це, але забрала, її водій забрав. Потім я її побачив у цій сукні на якійсь вечірці й підійшов і сказав: "Не тисне, все добре?". Вона нічого не відповіла, але сказала: "У мене розірвалася сукня, у якій я хотіла прийти…". І я подумав, що звісно, у твоєму гардеробі була тільки сукня від Андре Тана, яка тобі не дуже сподобалася,
- зізнався дизайнер на подкасті Аліни Шаманської.

Дивитися з 8:28

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Таїсія Повалій взяла участь у російських виборах. Вона показалася з паспортом рф у руках.