“Я завжди прокидаюся з тої ноги, бо кожна нога — супер”: Jerry Heil презентувала пісню-афірмацію (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
919

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Фото: instagram.com/thejerryheil/

Українська співачка випустила пісню-афірмацію “Believe me!”

В умовах повномасштабної війни люди потребують підтримки. Відомі зірки та психологи завжди намагаються підбадьорити українців, аби вони не втрачали віру. Мережу заполонила нова пісня-афірмація співачки Jerry Heil “Believe me!”

Новий хіт від Jerry Heil був представлений у партнерстві з українською психологинею Світланою Ройз та дитячим фондом ООН “ЮНІСЕФ”. Текст пісні — це слова підтримки для всіх, хто слухає композицію співачки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сьогодні нам всім важливо робити речі, що додають стабільності та роблять нас стійкішими. Вчасно лягати спати, робити зарядку, слухати музику або ж просто казати собі “у мене все вийде”, коли здається, що “справи йдуть криво”,
— акцентувала Jerry Heil.

Зірка додала, що завдання пісні “Believe me” — допомогти всім зібратися в цей непростий час. Аби афірмація була дієва, потрібно діяти, а не бути пасивними.

Головне — пам’ятайте, що афірмації — це інструмент самодопомоги, що працює лише тоді, коли ми діємо. І вони не замінюють кваліфіковану допомогу спеціаліста чи спеціалістки,
— резюмувала зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про хіт Jerry Heil та alyona alyona “Maria & Teresa”. Співачки розірвали залу на євро-вечірці своїм хітом, який тепер слухають в усьому світі.