"Maria & Teresa" вже знають у Європі напамʼять! alyona alyona та Jerry Heil розірвали зал своїм виступом євровечірці (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
723
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

alyona alyona та Jerry Heil
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Європейська публіка палко зустрічала представниць України у Мадриді напередодні Євробачення 2024

Хоча букмекери вирішили опустити дует українських співачок alyona alyona та Jerry Heil у рейтингу ймовірних переможців, реакція суспільства на пісню Maria & Teresa показує, що все може знову кардинально змінитися. Адже їх виступ на препаті Євробачення 2024 у Мадриді став одним з найяскравіших, а усі присутні в залі — хором співали в унісон з представницями України.

Відповідні кадри виступу вже облетіли соцмережі, знову привернувши увагу європейських слухачів до Альони Альони та Джеррі Хейл. Адже їх пісня не тільки тримається на верхівках музичних чартів в України, а ще й поширилася далеко за нашими кордонами. Власне тому у глядацькому залі майже всі присутні вже напамʼять знали слова пісні “Maria & Teresa” та бурхливо зустрічали співачок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, дует alyona alyona та Jerry Heil навіть вітали по-особливому. Адже коли артистки вийшли на сцену — хтось у залі вигукнув “Слава Україні!”, на що українки відповіли: “Героям Слава!”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що на препаті Євробачення 2024 у Мадриді alyona alyona та Jerry Heil познайомилися з іншими конкурсантами . Окрім того, наші артистки встигли роздати інтерв’ю іноземним медіа, привертаючи увагу міжнародної аудиторії до України.