В мережі з'явилися кадри репетиції головного фаворита Євробачення (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
34 246

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/nemothings

Наразі букмекери вважають швейцарського артиста одноосібним лідером на звання володаря кришталевого мікрофона

До першого півфіналу Євробачення 2024 лишається менше тижня. Усі учасники вже встигли по першому разу прогнати свої конкурсні композиції та номери. Зробив це і головний фаворит масштабного пісенного дійства, швейцарський співак Nemo, який впевнено лідирує на думку букмекерів.

Аналізуючи перші репетиції учасників Євробачення, важко сказати напевно, наскільки яскравим буде той, чи інший номер. Безумовно, перше знайомство з артистом на сцені не дає повної картини про його перформанс, так як глядач не бачить, якою буде телевізійна зйомка та наскільки будуть різноманітними плани камер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, поціновувач музичного таланту учасника також не чує належним чином вокальні дані виконавця. Проте, вже після першого прогону можна скласти певні враження про перспективу того, чи іншого артиста на конкурсі.

Отож, як і очікувалося, Nemo на сцені буде у доволі яскравому образі. У нього в костюмі переважають розові тони. Як бачимо з ролика першої репетиції, артист буде взаємодіяти з рухомою платформою. Варто відзначити, що рухи артиста на цій платформі ніяким чином не нівелювали його вокальні можливості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як швейцарський учасник на Євробачення 2024 Nemo ошелешив своїм виступом на пре-паті конкурсу. Завдяки цьому перформансу він піднявся на перше місце за думкою букмекерів.