Новий фаворит? Швейцарець Nemo ошелешив своїм виступом на пре-паті Євробачення (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 445
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Nemo
Фото: instagram.com/nemothings

За думкою букмекерів, співак вже піднявся на перше місце

У музичному світовому просторі квітнева пора завжди асоціюється з початком євровечірок Євробачення. Днями, пройшло перше євро-паті, на якому виступила Україна. Джері Хейл та Альона Альона приємно здивували своїм живим вокалом.Однак, окрім українських представниць, участь у пре-паті в Мадриді взяли й інші країни-фаворити конкурсу. Одним з найяскравіших виступів став перформанс швейцарського артиста Nemo.

Цікаво, що швейцарський артист стрімко набирає популярності в букмекерів. Наразі він зі своєю композицією “The Code вже увірвався на перше місце. Артист обігнав і хорвата, й італійку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Конкурсний трек артиста має назву “The Code”. Пісня носить максимально філософський характер. Артист розповідає про ліричного героя, який шукає себе у складному житті, який не може віднайти свій істинний шлях.

На вечірці в Мадриді Nemo показав справжній фірмовий вокал. Поєднання реп-партії та нот, які максимально нагадують оперний спів, вразило фанів. За переглядами виступ швейцарця на пре-паті вже перебуває на другому місці. Вище за Nemo наразі тільки хорват Baby Lasagna.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Україна втратила місце в топ-3 на Євробаченні 2024, за думкою букмекерів. Відомо, на якому місці тепер перебуває український дует.