Триває судовий процес: представника Нідерландів, який толерував росіянам, дискваліфікували з Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
4 161

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото instagram.com/joostklein

Йост Кляйн все ж не вийде на сцену Євробачення через скандал, який організатори намагаються приховати

Представник Нідерландів на Євробаченні 2024 все ж був дискваліфікований. Після неприємного інциденту , що стався під час другого півфіналу, представника Нідерландів Йоста Кляйна виключили зі списку учасників. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Рішення про дискваліфікацію було прийняте після того, як організатори провели розслідування деякого "інциденту". Його деталі залишилися за кадром, але організатори підкреслили, що він не пов'язаний з іншими учасниками чи членами делегації. Натомість, як повідомляють різні джерела, артист відзначився “незаконними погрозами” у бік співробітниці конкурсу. У своєму офіційному заявленні EBU зазначає , що жодні інші країни або делегації не залучені до цього скандального випадку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що шведська поліція розслідує скаргу, подану жінкою-членом продюсерської групи. Саме тому організатори вирішили не допускати Йоста до грандфіналу Євробачення 2024 , який відбудеться вже сьогодні, о 22:00.

Нідерландський виконавець Йост Кляйн не братиме участь у фіналі цьогорічного пісенного конкурсу Євробачення. Шведська поліція розслідувала скаргу жінки-учасниці знімальної групи після інциденту після його виступу в півфіналі ввечері в четвер. Поки триває судовий процес, було б недоцільно, щоб він продовжував брати участь у конкурсі,
— зазначили організатори.

Варто зазначити, що сам Йоста Кляйн відомий своєю прихильністю до росії та російської культури. Після вторгнення рф в Україну він випустив пісню з російським виконавцем про любов до держави-терористки та провів концерти на московії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями в Мережі почали припускати, що організатори намагаються “злити” Україну на конкурсі. Адже продюсери віддали співачкам alyona alyona і Jerry Heil 2 місце, яке, за статистикою, не потрапляє у 10-ку найкращих.