Україну намагаються "злити" з Євробачення 2024. Таню Муіньо назвала цю підставу "плямою смерті" - і ось чому

Новини шоубізнесу
3 414
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євробачення 2024
Фото: eurovision.tv

Порядковий номер співачок alyona alyona і Jerry Heil спантеличив багатьох єврофанів

У першому півфіналі Євробачення 2024 Україна вразила публіку розкішним виступом , який мав у собі чимало прихованих сенсів. А на тлі такого успіху багато прихильників припустило, що alyona alyona і Jerry Heil цього року зможуть не тільки втримати рекорд , а й отримати кришталевий мікрофон переможців. Проте, схоже, в організаторів зовсім інші плани.

Так, нещодавно відбулося жеребкування, де стало відомо, під яким номером виступить Україна у грандфіналі Євробачення, що відбудеться вже 11 травня. Після участі в першому півфіналі alyona alyona і Jerry Heil витягнули папірець з написом “Вибір продюсерів”. За оновленими правилами конкурсу, це означає, що продюсери самостійно мали обрати, в якій частині фіналу виступатимуть учасники. Однак, на диво для багатьох, організатори вирішили дати українському дуету 2 місце.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому це стало таким палким предметом для дискусій? А все тому, що, як свідчить статистика, країни, які виступали під номером 2, посідають низькі результати у фіналі. Зокрема за останні 15 років тільки 1 раз країна-учасниця потрапляла у 10-ку кращих.

Такі події не обійшла стороною кліпмейкерка Таню Муіньо, яка стала постановницею номера для Альони Альони та Джеррі Хейл. Зірка Голлівуду не стала приховувати власну думку, яку підтримують чимало українців — що Україну просто намагаються “злити” в грандфіналі.

Пляма смерті від команди Євробачення. Приємно,
— прокоментувала Таню Муіньо.
Таню Муіньо
Фото: @muzvar_ua (Telegram)
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що виступ alyona alyona і Jerry Heil ледь не зірвався . Виявилося, що представниці України ледь могли дихати на сцені після використання конкурентом димових шашок.