"Я щасливий": хорватський співак Baby Lasagna висловився про друге місце на Євробаченні

Новини шоубізнесу
10 574

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/the_baby_lasagna_

Артист подякував своїй аудиторії та команді

Запальний хорватський виконавець Baby Lasagna, який представляв свою країну на Євробаченні 2024 з композицією “Rim Tim Tagi Dim” висловився стосовно результату, який йому вдалося здобути на конкурсі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, за підсумками голосування професійного журі та телеглядачів, хорват отримав почесне друге місце, набравши 547 балів. Переможцем же став швейцарський небінарний артист Немо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Baby Lasagna вже встиг відреагувати на такий результат. Він зазначив, що почувається щасливим, що йому вдалося потрапити до двійки найкращих. Це і не дивно, адже такий результат є найкращим в історії Хорватії на конкурсі.

Проте, співак не приховує, що був би набагато щасливішим, якби зміг перемогти. Зрештою, артист висловив слова щирої подяки своїй команді, яка готувала його запальний номер.

Це було чудово та напружено, це було справді захоплююче. Я щасливий, що ми стали другими, звичайно, я був би ще щасливіший стати першим. Я думаю, що ми виклали все, що могли, і глядачі показали, що ми зробили хорошу справу. Ми можемо пишатися тим, що ми стали другими.
Я хотів взяти секунду, щоб подякувати. Я навіть не можу описати, як ви змінили все в моєму житті. Ви говорили про те, як моя музика допомогла вам, як вона вплинула на вас. Але я мушу сказати вам, що ваша любов, ваша підтримка вплинула на мене. І це змусило мене, я не знаю, що це означає, але я відчуваю себе чудово, я вдячний. Що б не трапилося, я зробив усе можливе,
подякував Baby Lasagna своїм підписникам.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як представниця Ізраїлю на Євробаченні 2024 хитро підвищила шанси на перемогу. Окрім того, зазначимо, що під час її виступу глядачі у залі неабияк освистали артистку.