Цікаві факти про Baby Lasagna — хорвата, який випадково потрапив на Євробачення-2024, але може виграти конкурс

Знаменитості
624
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Baby Lasagna, фото
Фото: instagram.com/the_baby_lasagna_

Дізнайтесь, як насправді звуть епатажного співака Baby Lasagna та чим він займається

Baby Lasagna — безумовно талановитий і неймовірно ефектний співак з Хорватії, який став зіркою Євробачення-2024 . Поки цьому артисту пророкують перемогу, пропонуємо вам дізнатись кілька цікавих фактів з його життя.

Наразі Хорватія є головним претендентом на перемогу на Євробаченні. І все завдяки цьому артисту під кумедним псевдонімом Baby Lasagna. Що ж треба про нього знати? Розповідаємо далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаві факти про Baby Lasagna

Baby Lasagna насправді звати Марко Пурішич. Цей цікавий псевдонім артист вигадав, коли шукав на ринку, де можна випити води та пігулку від головного болю. Раптом він подумав про дитячу лазанью і вирішив, що це чудовий варіант.

Baby Lasagna, він же Марко Пурішич, народився 5 липня 1995 року в місті Умаг, що знаходить в Хорватії. Йому 28 років. За знаком Зодіаку Марко — Рак.

Музикою Baby Lasagna цікавився ще з раннього дитинства. У віці 8 років почав грати на гітарі.

На Євробачення-2024 Baby Lasagna поїхав випадково. Річ у тім, що у цьогорічному відборі Марко не потрапив до списку основних конкурсантів. Його кандидатуру залишили на "лаві запасних", щоб співак міг виступити у разі відсутності якогось з учасників. Так і сталося. Цю можливість Baby Lasagna використав на повну і завоював серця усіх глядачів.

До речі, Марко Пурішич не завжди виступав під псевдонімом Baby Lasagna. Свою кар'єру він почав у складі рок-гурту Manntra. Цікаво, що колектив теж брав участь у Нацвідборі на Євробачення-2019, але посів тільки четверте місце.

Свою сольну кар'єру Baby Lasagna почав торік. У 2023 році він випустив дебютний сингл IG Boi.

Композиція Rim Tim Tagi Dim, яку артист написав сам, вражає своїм простим, але запам'ятовувальним приспівом. Виконавець співає про ліричного героя, який прощається зі своєю родиною, найріднішими місцями й вирушає у невідоме життя.

Є в біографії артиста й один скандальний факт. Марко Пурішич відомий своєю захопленістю книгами про російський реалізм.

Baby Lasagna обожнює котів. У нього є три улюбленці, про яких він доволі часто говорить.

Особисте життя Baby Lasagna — загадка. Артист зараз перебуває в стосунках, але з ким саме — невідомо.

Крім музики, Марко Пурішич обожнює спорт. Раніше він навіть займався джіу-джитсу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали цікаві факти про ще одного потенційного переможця Євробачення-2024 — Nemo. Артист зі Швейцарії обожнює українок та просить називати себе "вони".