Чи правда можна знайти кохання на шоу "Холостяк"? Розповідаємо, як склалось життя головних героїв проєкту (ФОТО)

Новини шоубізнесу
924

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/nikitadobrynin/

Дізнайтесь, чи вдалось комусь побудувати міцні та щасливі стосунки після участі в проєкті

Днями телеканал СТБ оголосив ім’я головного героя нового сезону шоу "Холостяк". Ця новина спричинила справжню "бурю" емоцій в Мережі. Тож, ми пропонуємо вам дізнатись, як склалась доля усіх головних героїв популярного реаліті.

Чи вдалось комусь з головних героїв "Холостяк" знайти своє кохання на проєкті? А кому пощастило знайти свою долю після закінчення шоу? Читайте далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Максим Чмерковський, 1 сезон

Після короткочасних стосунків з переможницею Олександрою Шульгіною, Максим уклав щасливий шлюб з латиноамериканською танцівницею Петою Маргатройд. У них двоє дітей — 7-річний Шай та 7-місячний Ріо. А ще пара чекає на поповнення в сім’ї.

Френсіс Метью, 2 сезон

Після зв'язку з Оленою Рясновою, яку Френсіс обрав у фіналі 2 сезону шоу "Холостяк", нащадок царської династії повернувся до Англії й закінчив стосунки з переможницею. Зараз Френсіс Метью працює персональним тренером і нутриціологом, а ось його особисте життя залишається поза увагою громадськості.

Фото: соцмережі

Андрій Іскорнєв, 3 сезон

3 сезон шоу "Холостяк" відзначився як найскандальніший, адже під час проєкту учасниця Яна Станішевська завагітніла від головного героя й пережила пізніше викидень. Однак Андрій Іскорнєв обрав іншу дівчину — Аню Козир, з якою згодом розійшовся. На цьому пристрасті не закінчились. Пізніше Іскорнєв закрутив роман з іншою учасницею Іриною Скориковою, але теж її кинув. Нині пластичний хірург живе у Беверлі-Гіллз.

Костянтин Євтушенко, 4 сезон

Костянтин не знайшов кохання на шоу. Він навіть ні разу не поцілував нікого з учасниць. Та й потім виявилось, що в Кості є наречена — олімпійська чемпіонка Наталія Добринська, зараз пара одружена та має трьох дітей. А ось у шоу "Холостяк" Євтушенко взяв участь просто з цікавості.

Сергій Мельник, 5 сезон

Сергій обрав Марину Кіщук, але їхні стосунки не пережили відстань. Поки футболіст залишається самотнім, адже не може знайти справжнє кохання.

Іраклі Макацарія, 6 сезон

Харизматичний грузин став справжнім улюбленцем публіки. У фіналі шоу він обрав Олену Лесик, з якою зустрічався 9 місяців. Та пара розійшлась, адже Іраклі Макацарія не спішив кликати Олену заміж. Зараз Іраклі — щасливий чоловік та тато. Він одружений з Лізою Чічуа, з якою виховує сина.

Дмитро Черкасов, 7 сезон

У фіналі 7 сезону "Холостяк" Дмитро обрав Лідію Немченко. Але їх стосунки прожили недовго. Зараз плавець одружений з Олександрою й виховує з нею сина Марка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Рожден Анусі, 8 сезон

Рожден Анусі після закінчення шоу обрав Іванну Гончарук. Стосунки пари протримались недовго. Про те, що зараз відбувається в особистому житті співака — невідомо. Цікаво, що про війну в Україні він досі нічого не говорить.

Фото: instagram.com/rozhdenanusi/

Нікіта Добринін, 9 сезон

Нікіта Добринін обрав Дашу Квіткову у фіналі шоу. Згодом пара одружилась й у них народився син. Здавалось, що це буде перша пара, якій вдалось знайти своє щастя на проєкті "Холостяк". Але через кілька років Добринін і Квіткова розлучились.

Макс Михайлюк, 10 сезон

Макс Михайлюк віддав свій вибір Даші Ульяновій. Їх стосунки прожили недовго. Та все ж кохання пілот зміг знайти. Нині він одружений з українською моделлю Дашею Хлистун, з якою вони виховують двох дітей.

Михайло Заливако, 11 сезон

Михайло Заливако у фіналі обрав Анну Богдан. В стосунках пара була майже рік, але до весілля справа не дійшла. Пізніше ходили чутки, що харківський бізнесмен закрутив роман з переможницею 9 сезону "Холостяк" Дашею Квітковою, однак блогерка запевнила, що між ними немає романтичних стосунків, лише дружба.

Алекс Топольський, 12 сезон

Алекс Топольський обрав 24-річну Катерину Лозовицьку у фіналі 12-го сезону шоу. Але згодом пара розійшлась. Відомо, що потім Топольський писав іншій фіналістці шоу, але з нею в нього нічого не вийшло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто додати, що "Холостяк-13" буде зовсім іншим, ніж попередні сезони. Дізнайтесь, що відомо про нового героя реаліті-шоу і коли чекати на новий сезон.