"Холостяк-13" буде зовсім іншим! Що відомо про нового героя реаліті-шоу і коли чекати на новий сезон?

Новини ТВ-шоу
1 880
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Григорій Решетнік - незмінний ведучий шоу "Холостяк", фото
Фото: СТБ

Відомий проєкт повернеться на телеекрани уже зовсім скоро!

Сьогодні стало відомо, що телеканал “СТБ” повертається до зйомок легендарного реаліті-шоу “Холостяк”! На 13-й сезон романтичного шоу очікуємо вже цієї осені 🥰 Що відомо про нового героя шоу і чим він настільки особливий — розповідаємо на ХОЧУ!

В час, коли в нас намагаються відібрати найцінніше, ми любимо вперто й трепетно, як ніколи. Любов дає нам сили боротися, вірити й чекати миті, коли ми обіймемо одне одного. Ми точно знаємо, що любов і наші герої можуть все. Цієї осені любові бути!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Головне романтичне реаліті країни повертається! Новий Холостяк - військовий з Рівного, ветеран, громадський діяч, автор книги “Історія впертого чоловіка” та учасник національної збірної Invictus Games Олександр “Терен” Будько!

Олександр “Терен” Будько — що про нього відомо?

  • Олександру 28 років — він народився 13 травня 1996 року у місті Рівне.

  • Має технічну освіту.

  • Активно займався спортом - пауерліфтинг та єдиноборства.

  • 24 лютого 2022 року він пішов добровольцем захищати країну, а вже незабаром став командиром взводу 49-го окремого стрілецького батальйону “Карпатська Січ” з позивним “Терен”.

Олександр “Терен” Будько - фото
Фото: instagram.com/tsvit_terenu/
  • Отримав важке поранення під час боїв за Харківщину — це сталося в День незалежності України під час боїв на Ізюмському напрямку. Однак втрата обох кінцівок, протезування і складна реабілітація не зупинили “Терена” на шляху до своїх мрій: після 3 місяців відновлення став на протези, подав заявку до національної збірної Invictus і розпочав активну діяльність, пов’язану з адаптацією та соціалізацією військових після поранень. В його серці живе безмежна любов до України та життя. Любов, з якою він може все 🤍

  • Активний спосіб життя, подолання внутрішніх та зовнішніх барʼєрів, розвиток інклюзії в Україні та допомога в соціалізації ветеранів після поверненню з фронту — одні з цілей діяльності “Терена”.

  • На сьогодні його ім’я знають не тільки в Україні, а й у світі. Призер з плавання міжнародних спортивних змагань “Ігри Нескорених”, співавтор та ведучий відомого YouTube-проєкту “Відвал ніг, або All інклюзив”, у якому разом зі своїми медійними друзями подорожує Україною, перевіряючи різні куточки країни на безбар’єрність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • Він — співавтор благодійних лімітованих колекцій прикрас та одягу, кошти з продажу яких спрямовано на потреби Сил оборони. Зокрема, “Терен” виступив співавтором благодійної лімітованої колекції прикрас ручної роботи “Цвіт Терену”. Також у 2023 році спільно з першим в Україні інклюзивним ательє Lady Di atelier створив лімітовану колекцію дроп футболок “Залізні люди”. Обидві колекції присвячено незламному духу українців, а кошти з продажу спрямовано на нагальні потреби ЗСУ.

  • Влітку 2023-го він танцював на сцені в Каліфорнії (США), беручи участь у балетному перформансі. Разом з артистами трупи United Ukrainian Ballet танцював хореографію Емми Евелін у рамках благодійного заходу.

  • Про нього зняли фільм “Перший ряд” (Front Row), продюсеркою якого виступила американська зірка Сара Джесіка Паркер. Ним захоплюється британська королівська родина, йому аплодували Канни (у травні 2023-го Олександр став зіркою благодійного вечора 76-го кінофестивалю у Каннах, присвяченого Україні. Під час заходу відбувся благодійний аукціон - гості зібрали понад 55 тис. євро на закупівлю евакуаційних швидких та розвиток військової медицини).

  • Восени 2023 року у складі національної збірної виборов медаль з плавання на міжнародних змаганнях “Ігри нескорених”. Став бронзовим призером на дистанції 50 м вільним стилем у класі ISB серед чоловіків. Окрім плавання, також виступив у паверліфтингу, де увійшов до ТОП-5. Виступав у складі української команди з баскетболу на кріслах колісних та об’єднаної збірної - в регбі.

  • Також восени 2023 року став одним з героїв проєкту-присвяти “Нескорені” від телеканалу СТБ. В рамках проєкту вийшов документальний фільм про учасників української збірної Invictus, цикл інтерв’ю, спецвипуск “Спілкування з Нескореними” та масштабний фотопроєкт “Нескорені можуть все”, реалізований СТБ в партнерстві з Укрзалізницею.

  • У жовтні того ж року презентував автобіографічний роман “Історія впертого чоловіка”. Це перша книга Терена, у ній він розповідає про спроби потрапити до лав ЗСУ та бойовий шлях до моменту свого поранення під час контрнаступу на Харківщині.

Наша команда познайомилася з Сашею ще минулого літа під час зйомки інтерв’ю для проєкту СТБ “Нескорені”. Спочатку на знімальний майданчик зайшла його харизма, а потім уже і сам Сашко. Його впевненість і неймовірне почуття гумору закохують з першого погляду. Побачивши торік реакцію дівчат на Сашка, зрозуміли - ось наш кандидат на нового Холостяка. Цієї осені разом із Холостяком ми не тільки поринемо у нову історію кохання, а й сформуємо національну культуру, дружню до ветеранів та ветеранок,
- розповідає Лідія Паньків, маркетинг-директорка телеканалу СТБ.
Холостяк для мене - це шанс, зустріти свою людину, з якою хочеться спробувати створити сім’ю. На власному досвіді знаю, що дива можна чекати звідусіль, і вірю, що на телепроєкті можна знайти кохання. Звісно, це також крута можливість транслювати багато хороших та позитивних ідей, які змінюють нас на краще. Я не шукаю ідеал. Я шукаю ту, чиїм внутрішнім світом буду захоплюватись. Мене цікавлять розумні прогресивні дівчата, з якими можна легко спілкуватися на будь-які теми. Які щиро реагують на жарти, тому що я багато жартую й інколи досить нетипово. Мені дуже відгукується, коли дівчина прагне змін у собі та в суспільстві. І мені важливо, щоб вона була україномовна, підтримувала всі ідеї єдиної, соборної, міцної України без ніяких сумнівів. Щоб це була людина з високою повагою до ветеранів, якій не байдужі теми безбар’єрності та інклюзивності простору,
- зізнається сам “Терен”.

Вперше за всі сезони телеканал СТБ одночасно оголошує ім’я Холостяка і запрошує на проєкт дівчат, які хочуть побудувати стосунки з Тереном. Анкета для дівчат за посиланням - тут.

Цієї осені коханню - бути! 🥰

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, що експродюсерка Лободи планує затягати путіністку Івлєєву по судах через нову програму “Орел і Решка”. Що про це відомо - читайте у цьому матеріалі.