"Люблю її дуже-дуже сильно": дворазова переможниця Євробачення Лорін висловилася про Україну та відповіла, чим вражають її українські музиканти

Новини шоубізнесу
1 514

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/loreenofficial

Артистка заявила, що любить приїздити до України

Відома шведська артистка, переможниця Євробачення 2012 та 2023 співачка loreen, яка прокоментувала свою можливу участь у фестивалі російського олігарха, заговорила про Україну та українських музикантів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, loreen зізналася, що дуже любить Україну. Вона також розповіла, як ставиться до творчості людей з цієї країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як каже Лорін, її найбільше чіпляє вміння вітчизняних музикантів перетворити болісний досвід у любов. Окрім того, знаменитості подобається тематика українських пісень.

Я була мільярди разів в Україні. Я люблю її дуже-дуже сильно. Що я найчастіше помічала у ваших виступах – ви співаєте про важливі реальні події, через які пройшли, про живе. Це дивовижно, як біль може породжувати любов,
– повідомила Loreen у своєму інтерв'ю Razom .

Окрім того, артистка зазначила, що багато разів приїздила в Україну, зокрема тут вона відпочивала. Лорін пригадала, як коштувала неймовірну кількість кращих страв української національної кухні.

Мені кажуть, щоб я їла ще, коли я вже не голодна,
- пригадала свою подорож до України знаменитість.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як переможець Євробачення 2024 Немо залишився без кришталевого мікрофона. Спочатку артист випадково розтрощив свій приз, а запасний - незрозуміло чому забрали організатори.