Очікувана відповідь: Лорін прокоментувала свою можливу участь у фестивалі російського олігарха

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Лорін
Фото: instagram.com/loreenofficial/

Артистка висловила свою однозначну позицію

Відома шведська співачка, тріумфаторка Євробачення 2012, та 2024 співачка Лорін, яка вляпалася у скандал зі своєю можливою участю у фестивалі “Dream Music Fest 2024”, організатором якого є Арас Агаларов, розставила всі крапки над “і” стосовно цієї ситуації. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, виконавиця, яка раніше чітко висловлювала свою підтримку Україні, знову наголосила, що й надалі підтримує країну у боротьбі з російським агресором. Відтак, Лорін заявила, що відмовляється від своєї участі у скандальному концерті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це вона повідомила на платформі Discord. Як виявилося, зірка отримала нову інформацію, на основі якої прийняла це рішення.

Я та моя команда дізналися нову інформацію про "Dream Music Fest" в Азербайджані. Виходячи з цього, я вирішила скасувати свій виступ ще до того, як про це було оголошено,
- написала співачка. 
Пост Лорін
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Лорін вразила новою піснею про кохання. Шанувальники відразу побачили у новому трекові плагіат. Загалом композиція вийшла доволі непоганою вона розповідає про глибину одного з найкращих почуттів які може відчувати людина. "Is it love" -  своєрідна ода глибині кохання. Деякі фани чують у звучанні нового треку Лорін нотки стилю Ріанни, знаменитої співачки Sia та діджея Avicii.