"Не залишили жодних сумнівів:" Оля Полякова та Маша Єфросиніна показали, що все ще є найближчими подругами і між ними немає конфлікту (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 000

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот з відео

Жінки разом відвідали концерт Макса Барських

Відома українська співачка Оля Полякова, яка приголомшила тим, що змінила свою команду , разом з Машею Єфросиніною спростувала усі чутки щодо їхнього конфлікту. Подробиці - в нашому матеріалі.

Подейкують, що можливі сварки Олі та Маші пояснюються тим, що вони припинили випуск епізодів спільного ютуб-проєкту “Дорослі дівчата”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, селебритіс дали зрозуміти, що між ними немає конфлікту. Про це свідчать відповідні сторіс в Instagram Олі Полякової. Як стало відомо, зірки відвідали концерт Макса Барських. Ще перед шоу Макса Оля розповсюдила ролик з Машею.

На самому ж концерті дві подруги були як нерозлийвода. Вони постійно сиділи поруч, а також не стримувалися під час виконання Максом його хітів. До речі, вони не коментували прямо їхні стосунки, але очевидно, що між ними справжня жіноча дружба і ніяких протиріч.

Скриншот

Зауважимо, що раніше скандальний блогер Беспалов повідомляв , що команда проєкту “Дорослі дівчата може залишитися без роботи, так як було прийняте рішення про те, що YouTube проєкт закривається. Вважалося, що це і стало наслідком конфлікту між Олею та Машею.

Єфросиніна має купу проблем, як і Полякова. Обидві знатно обі**ались за останній час. Для відводу очей обʼєднаються зараз підстрахувати одна одну. Можливо, запустять відзняті серії (до конфлікту) "Дорослих дівчат". В шоубізі нічого не змінюється, старі законсервовані методи. Повний нуль антикризового менеджменту і креативу,
— пізніше говорив медійник. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна розсекретила, чи справді товаришує з Оленою Зеленською. Телеведуча дала однозначну відповідь та розвіяла усі чутки.