Маша Єфросиніна розсекретила, чи справді товаришує з Оленою Зеленською (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 174
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Маша Єфросиніна
Фото: mashaefrosinina / Instagram

Телеведуча дала однозначну відповідь та розвіяла усі чутки

Популярна вітчизняна телеведуча Маша Єфросиніна, яка висловилася про конфлікт з Юрієм Горбуновим, заявила, що не вважає свої стосунки, які склалися в неї із першою леді Оленою Зеленською дружніми. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Єфросиніна розповіла в інтерв'ю ютуб-проєкту Українська правда. Журналіст напряму запитав, чи вважає Маша себе подругою Олени Володимирівни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Єфросиніна відповіла, що не вважає дружину Зеленського своєю подругою. Річ у тім, що те, що телеведуча вкладає у поняття дружби, не співвідноситься з її стосунками з пані Оленою.

У Єфросиніної поцікавилися, то які ж насправді у неї стосунки з Зеленською. На це питання Маша відповіла доволі однозначно та заявила, що в неї немає стосунків з дружиною Володимира Олександровича. Телеведуча також додала, що після вторгнення російської армії, бачилася із Зеленською не більше трьох разів в її офісі.

Ми постійно перетинаємося на заходах, які присвячені проблемам домашнього насильства,
- повідомила Єфросиніна.

Дивитися з 52:24

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна висловилася про стосунки з сестрою, яка живе на росії. Телеведуча розповіла, чи спілкується з рідною людиною.