Ольга Фреймут нарешті перестала приховувати обличчя меншої доньки: ось як виглядає 6-річна Євдокія (ФОТО)

Новини шоубізнесу
532

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/freimutolia

Зірка українського телебачення поділилася кадром зі спільного візиту з донькою у розважальний центр в Лондоні

Відома українська ведуча Ольга Фреймут, яка зазвичай тримає особисте життя якомога далі від публічності, вперше показала обличчя своєї меншої доньки Євдокії. Відколи почалося повномасштабне російське вторгнення, Фреймут разом із сім'єю виїхала за кордон. З того часу в її Instagram стали з'являтися світлини Євдокії, але лише зараз ведуча вирішила показати обличчя дівчинки.

На новому фото, яке Ольга опублікувала у своєму фотоблозі, помітно, що Євдокія значно підросла. Дівчинка має коротке світле волосся, і шанувальники зірки одразу підмітили її схожість з мамою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Світлину зробили під час їхнього візиту до розважального центру Peppa Pig World у Лондоні, де все присвячене популярному мультфільму "Свинка Пеппа". На фото Ольга та Євдокія позують разом з аніматорами на тлі будинку свинки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що Ольга Фреймут також виховує 18-річну доньку Злату та найменшого сина Валерія. Старша донька навчається у США, де нещодавно вона придбала недешевий автомобіль. Натомість Євдокія та Валерій живуть разом з мамою у Лондоні, хоча й багато знають про Україну.