Головна ревізорка країни Ольга Фреймут показала свою помітно підрослу доньку (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 334
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ольга Фреймут
Фото: instagram.com/freimutolia

6-річна Євдокія дуже змінилася

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка знехтувала правилами етикету, відповідаючи своїм хейтерам, показалася разом зі своєю молодшою донькою в іспанському місті Аліканте. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що Ольга, яка під час широкомасштабного вторгнення росії в Україну переїхала зі своїми дітьми до Великої Британії, поділилася теплими світлинами 6-річної Євдокії у себе в Instagram-Stories. Зокрема, селебритіс продемонструвала, як вона гуляє вулицями міста з дівчинкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, вона поділилася враженнями від відвідин одного з музеїв міста. Отож, аналізуючи кадри з Євдокією, не можна не помітити що за останній час молодша донька Ольги дуже підросла.

Пост Ольги Фреймут
Скриншот
Пост Ольги Фреймут
Скриншот

Зазначимо, що Ольга Фреймут - мама трьох дітей. Старшу доньку вона народила 18 років тому. Середньому сину Валерію вже 7 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як експерт з етикету Ольга Фреймут розгнівала українців. Селебритіс вирішила порівняти дітей із собаками. У мережі реакція на такі заяви не змусила себе довго чекати.