Ірина Білик знайшла недоліки у виступі Альони Альони та Джері Хейл на Євробаченні: що не сподобалося українській поп-діві

Новини шоубізнесу
1 944

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Варто зауважити, що Білик вважає, що дівчата цілком і повністю впоралися зі своєю місією

Популярна українська артистка Ірина Білик, яка здивувала чуттєвою прем’єрою кліпа “Кохаю” Українська співачка Ірина Білик висловилася стосовно виступу України на Євробаченні 2024. Подробиці - в нашому матеріалі.

Артистка розповіла, щоб вона змінила у номері Джері Хейл та Альони Альони. Відповідний коментар селебритіс дала в інтерв’ю “Нашому радіо”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З коментаря Білик можна з упевненістю заявити, що виступ України їй вельми сподобався. Однак, Ірина все ж знайшла один момент, який можна було би допрацювати.

Мені сподобалося. Вони хвилювалися. Я б ніколи не поїхала на "Євробачення". Це так хвилююче, у мене б там серце в штани впало. Я бачила, Альонка дуже хвилювалася. Jerry не показувала, а Альонка — вона така, щира, і видно, що хвилюється. Але вони зібралися і на фінальному етапі круто заспівали,
— зізналась співачка.

Проте вбрання дівчат не дуже сподобалися українській поп-діві. Артистка говорить, що українські представниці досить привабливі, а відтак варто було би показати показати їхні фігури.

Я б хотіла, щоб були більш відкриті костюми, тому що у них класні фігури. І в Альони, й у Jerry. Нехай би вони показали свої ніжки,
— резюмувала знаменитість.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова поскаржилася, що зараз всі слухають пісню Альони Альони і Джері Хейл з Євробачення 2024. Співачка також відверто відповіла, чи сподобався її виступ цьогорічних представниць України.