Ірина Білик запрем'єрила чуттєвий кліп на композицію "Кохаю"(ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
918
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Ірина Білик
Фото: Ірина Білик / Facebook

Артистка зізналася, що сама створила свій образ для кліпу

Популярна українська співачка Ірина Білик, яка представила україномовну версію композиції “Мы будем вместе”, потішила своїх фанів новим кліпом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Білик презентувала роботу на трек “Кохаю”. Вона щемливо висловилася про цей кліп.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Артистка написала, що щаслива представити фанам нову пісню, яка торкає різних почуттів у стосунках. Окрім того, вона зазначила, що образ для вже нашумілого відео створювала сама.

Щаслива представити вам свою нову пісню, яка торкає глибокі й суперечливі почуття у стосунках. У цьому треку я відбудовую складну межу між любов'ю й ненавистю до моєї коханої людини. Через тексти й емоційне виконання я намагалася передати всю палітру почуттів, коли любиш і водночас відчуваєш розчарування. Ця пісня для тих, хто колись відчував такі заплутані емоції й шукає відповідь у музиці. Тут я і є та Ірина Білик, яка народилася співати для вас, обійшла коло стилістів і нарешті зробила те, про що я мріяла – стала ворожкою, яка причаровує сама себе для того, щоб закохуватися знову і знову,
написала Білик.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як відомий режисер заявив, що Ірина Білик була вимушена почати співати російською, маючи успішну україномовну творчість. Варто зазначити, що русифікувати свою творчість артистка не відразу хотіла, а спочатку думала про польську аудиторію.