Єдина біологічна донька Емінема пішла під вінець: перші кадри казкового весілля 28-річної Гейлі Джейд Скотт (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 917

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/hailiejade

Закохані не стали організовувати пишне свято, натомість вирішили відсвяткувати цей день у компанії найрідніших людей

Ще одна дочка відомого репера Емінема – Гейлі Джейд Скотт – одружилася! Влітку минулого року пішла під вінець 30-річна Алайна Марі Скотт, яка є названою донькою артиста, а цими вихідними своє весілля відсвяткували 28-річна Гейлі та її коханий, Еван МакКлінток!

Під час урочистості Гейлі вразила всіх своїм вишуканим образом: наречена обрала білу сукню зі шлейфом, доповнивши її довгою фатою, прикрасами та ніжним макіяжем. Її обранець виглядав елегантно у чорному костюмі, білій сорочці та метелику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: instagram.com/hailiejade

Молодята поділилися фото з цього чарівного дня в Instagram, де Гейлі детально розповіла про події та атмосферу свята. На церемонію були запрошені лише найближчі люди. Дочка Емінема висловила подяку всім, хто розділив з ними цей важливий момент.

Прокидаюся цього тижня вже дружиною. Про краще, гарніше святкування вихідних ми не могли й мріяти. Стільки сліз щастя було пролито, сміху, усмішок і стільки любові було відчутно. Ми з Еваном дуже вдячні всій родині та друзям, які приїхали, щоб підтримати нас та стати частиною цього нового етапу нашого життя,
— підписала кадри Гейлі Джейд Скотт.
Фото: instagram.com/hailiejade
Фото: instagram.com/hailiejade

Зазначимо, що Гейлі є єдиною біологічною дочкою Емінема та письменниці Кімберлі Енн Скотт. Про заручини Гейлі та Евана стало відомо у лютому минулого року. Пара перебуває у стосунках з 2016 року, а їхнє весілля стало довгоочікуваною кульмінацією цієї тривалої історії кохання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після чотирьох років мовчання, Eminem анонсував вихід четвертого альбому. Легендарний американський реп-виконавець готує для прихильників проєкт під назвою "The Death of Slim Shady".