Після чотирьох років мовчання: Eminem анонсував вихід нового альбому (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 218
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Репер Емінем
Скриншот

Новий альбом артиста називатиметься "The Death of Slim Shady"

Легендарний американський реп-виконавець Eminem, донька якого минулого року вийшла заміж, анонсував вихід чергового альбому під назвою "The Death of Slim Shady". Подробиці - в нашому матеріалі.

Цікаво, що перед прем'єрою нового альбому, в музичному плані артист взяв паузу на 4 роки. Востаннє його активність спостерігалася ще в 2020-му. Реліз же нової роботи планується на літо цього року. Зауважимо, що "The Death of Slim Shady" стане 12-им за рахунком студійним альбомом реп-виконавця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Eminem вже розповсюдив перший тизер до збірки пісень. За повідомленням видання Variety, назва альбому безпосередньо пов'язана з з альтер его репера – "Slim Shady". Трек з цією назвою та загалом це альтер его є невід'ємною частиною образу співака з часів 90-х.

Завдяки своїм складним і часто критикованим римам, у антигероя, відомого як Slim Shady, не бракувало ворогів. Грубі тексти і суперечливі витівки, можливо, зрештою призвели до його загибелі,
– повідомляє репортер.

Варто відзначити, що у тизері також присутній знаменитий репер. Артист називає "Slim Shady" не товаришем, а психопатом. Своєю чергою Eminem був переконаний, що загибель альтер его - це очевидна і безповоротна річ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як фронтмен італійського гурту “Maneskin” кардинально змінив імідж. Він став дуже схожим на Емінема.