Ірина Білик звернулася до ворожки... А все заради того, аби дізнатися долю викрадених російськими окупантами коштовностей (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/bilyk_iryna/

Артистка зізналася, що часто звертається до ворожки, аби дізнатися власне майбутнє

Відома українська співачка Ірина Білик, яка образила свого колишнього Дмитра Коляденка, представила нову відеороботу “Кохаю”. Зірка сама зрежисувала кліп, який знімали у Малібу на березі Тихого океану. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

В “Міністерстві Прем’єр” на М1 співачка зізналася — вона пишається тим, що крім режисерської, впоралася ще й із роботою стилістки кліпу. Адже їй вдалося створити саме той образ, про який виконавиця мріяла багато років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У новій музичній роботі Ірини Білик повторюється фраза: “Кохаю і ненавиджу”. Зірка, яка раніше співала пісні для коханок, зізналася, що цього разу її композиція для дружин. Мовляв, коханки тільки люблять, а дружини, особливо після багатьох років разом, можуть не лише кохати, а ще й трохи ненавидіти своїх чоловіків. 

Легенда української музики розповіла також Денису Жупнику та Тані Li, що її серце ніколи не буває вільним. Зараз їй дуже подобається чоловік , якого знає вся країна. Однак називати його ім’я зірка не стала. 

У відеокліпі Ірина Білик з’явилася в ролі ворожки та зізналася, що часом звертається до подібних практик у реальному житті. Співачка розповіла, що її будинок пограбували російські окупанти та викрали всі її коштовності. Зірка звернулася до ворожки, яка їй розповіла, що грабіжник не донесе додому вкрадене. Співачка впевнена, що награбоване так і залишилося лежати в полі разом із тілом російського окупанта.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали про еволюцію стилю Ірини Білик . Адже мало хто памʼятає, як сильно артистка любить експериментувати, особливо зі своїми зачісками.