А якою її памʼятають прихильники? Ось якою була еволюція стилю Ірини Білик, яка дійсно вражає (ФОТО)

Зіркова краса
14 094
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ірина
Фото: instagram.com/bilyk_iryna

54-річна артистка встигла не раз змінити зачіску, поекспериментувати зі стилем та навіть наважитися на кардинальні рішення

На піснях Ірини Білик, яка була змушена співати російською , зростало не одне покоління, а разом із тим усі ми памʼятаємо її кардинально різною. У памʼяті багатьох артистка є однією з найвідоміших білявок, однак за свою карʼєру вона встигла неодноразово поекспериментувати з кольором волосся. Та й в цілому зовнішній вигляд зірки не раз зазнавав значних змін. То якою ж ви можете знати Ірину Білик в різні роки її життя — дивіться нижче!

Сьогодні, 6 квітня, Ірина Білик святкує свій 54-й день народження. Однак будемо відверті, артистка виглядає набагато молодшою. А все завдяки тому, що співачка обожнює доглядові процедури, масажі, не раз робила “уколи краси” та навіть ще на зорі своєї карʼєри наважилася на пластичну операцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тривалий час Ірина не розповідала, що саме змінювала у своїй зовнішності в кабінеті хірургів. Однак в інтервʼю Маші Єфросиніній у 2022 році співачка відверто зізналася, які операції вона робила у найкращих спеціалістів країни. Так, зʼясувалося, що Ірина Білик дещо змінила форму очей, аби підняти доверху зовнішні кути.

У мене увесь час були "молящі" очі, наче я плачу. Це в мене від тата. Одного разу я виступала у Палаці "Україна", був концерт. І там я зустрілася з Леонідом Кучмою. Після концерту він зайшов до артистів, щоб привітатися. Підходить до мене і каже: Ірина, чому у вас такі сумні очі? Тоді я подумала: ну, все, Ірусю, треба щось робити з очима, якщо навіть президент помітив. А пісні у мене теж сумні. Тому я прийшла (до лікарів — ред.) і кажу: я хочу бути красивою,
— розповідала Ірина Білик в інтервʼю Маші Єфросиніній.

Окрім того, зірка підкоригувала форму носа. Як відомо, Ірина Білик має грузинські корені, які дещо відобразилися на формі її носу. Коли співачка звернулася до хірургів — вирішила підкоригувати і його. Однак результатом артистка не дуже була задоволена, адже з часом вирішила, що треба було не просто зменшити горбинку, а прибрати її взагалі.

Я думаю, якщо я секс-символ, то попросила і ніс трохи прибрати. Але дещо залишила грузинського. Я не хотіла, щоб люди побачили зовсім іншу жінку. Але зараз думаю, що зробила неправильно. Треба було узагалі прибрати і зробити рівний,
— додала артистка.
Ірина Білик: до та після пластики
Фото: Facebook “Територія А”

Втім косметичні процедури, в тому числі інʼєкції, теж приваблювали артистку. Відомо, що не раз вона збільшувала губи. Але, після загальної підтяжки обличчя в кабінет косметолога Ірина Білик стала навідуватися дещо рідше, оскільки результат виявився дійсно дивовижним!

Однак найбільше (окрім творчості, звісно) Ірину Білик можна памʼятати через її часті експерименти з волоссям. За час своєї карʼєри артистка переважно була білявкою. Однак є колір, у який вона неодноразово поверталася. А саме — рудий. До речі, він завжди був одним з найулюбленіших в артистки, а сама вона казала, що з таким кольором волосся їй “легше жити”.

Ірина Білик
Фото: instagram.com/bilyk_iryna
Ірина Білик
Фото: instagram.com/bilyk_iryna
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Експериментувала Ірина Білик і з темними відтінками волосся. Однак той досвід вона називає не найвдалішим. Адже, за словами артистки, багато хто не впізнавав її з такою зачіскою, при чому мова йшла не тільки про слухачів, але й про її колег.

Ірина Білик
Фото: instagram.com/bilyk_iryna
Ірина Білик
Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Ну і, як ми вже встигли зазначити, після усіх експериментів Ірина Білик завжди повертається до блонду. Насправді ж, з таким кольором волосся артистка виглядає особливо органічно, адже він підкреслює її риси обличчя та додає свіжого відтінку шкірі.

Ірина Білик
Фото: instagram.com/bilyk_iryna
Ірина Білик
Фото: instagram.com/bilyk_iryna
Ірина Білик
Фото: instagram.com/bilyk_iryna
Ірина Білик
Фото: instagram.com/bilyk_iryna
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно в руках зіркового візажиста Ірина Білик змінилася до невпізнаваності ! Артистка здивувала прихильників розкішним образом.