Зірка серіалу “Школа” та екскоханий Анни Трінчер: чим сьогодні займається Богдан Осадчук (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 750

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: instagram.com/osadchukbogdann

Актор здобуває освіту та будує акторську кар’єру

Богдан Осадчук відомий не лише зніманнями у популярному українському серіалі, а й стосунками зі співачкою Анною Трінчер, яка нещодавно зізналася, чи був у неї секс утрьох. Більше про життя 23-річного актора розповідаємо далі у статті.

Богдан Осадчук став популярним у 2018 році, після прем’єри серіалу “Школа” на телеканалі 1+1, де він зіграв хлопця на ім’я Антон (Тоха) Сидоренко. Проте свою першу роль Богдан отримав ще у 2010 році - він приміряв на себе образ маленького Адольфа Гітлера в епізоді програми “У пошуках істини” (СТБ). Про це пише theLime.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Осадчук та його колега по серіалу “Школа” Анна Трінчер підтвердили свої стосунки влітку 2018 року у розмові з телеведучою “Світського життя” Катериною Осадчою. Молоді люди не приховували свою пристрасть.

Та після двох років стосунків пара розійшлася. У квітні 2020-го Трінчер записала емоційне відео, щоб розставити всі крапки над “і”. Вона наголошувала, що вони не просто посварилися, а дійсно розірвали стосунки. Водночас Осадчук зазначив, що їм з екскоханою вдалося зберегти дружні стосунки.

Що відомо про життя Богдана Осадчука зараз

Актор проживає у Києві та присвячує час акторству, моделінгу та навчанню. На початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Осадчук висловив свою громадянську позицію, додавши, що пишається тим, що він - українець.

Разом зі своїми зірковими колегами Богдан долучився до акції на підтримку захисників Маріуполя, які, на жаль, і досі перебувають у полоні. Так, актори опублікували у соцмережах світлини, на яких позують у футболках з написом Free Azovstal Defenders.

Щодо особистого життя актора, наразі достеменно невідомо, чи вільне його серце. Осадчука підозрювали у романі ще з однією зіркою серіалу “Школа” - Іриною Кудашовою. Проте акторка спростувала чутки, заявивши, що вони з Богданом лише друзі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Анна Трінчер випустила ремікс на свій хіт “Бар за баром”. Детальніше про це читайте у цьому матеріалі.