Зірка серіалу "Школа" Ірина Кудашова зізналася, що була жертвою абʼюзивних стосунків: "Я навіть боялася голосно плакати"

Новини шоубізнесу
3 393
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ірина Кудашова
Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Ірина Кудашова пригадала досвід вкрай токсичних стосунків з бойфрендом

Українська акторка Ірина Кудашова, будинок якої розтрощила російська армія , приголомшила історією про особисте. Так, зірка серіалу “Школа” зізналася, що мала стосунки з абʼюзером, коли їй було лише 18 років. Більше деталей дізнавайтеся нижче!

В проєкті “У ліжку” Ірина відверто заговорила про особисте, в тому числі й колишні стосунки. Виявилося, що дівчина на власному досвіді знає, як це переживати насилля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому акторка зазначила, що фізично ексбойфренд не знущався з неї, проте робив це морально. Сама ж Ірина Кудашова при цьому боялася хлопця і робила усе можливе, аби зайвий раз не розлютити його. Ба більше, дівчина додала, що інколи хлопець змушував її робити у ліжку те, чого вона не хотіла.

У мене в ліжку був аб'юз. Проявляли агресію. Коли я не хотіла, мені було некомфортно, але агресію проявляли. У мене навіть потім були синці. Мене зраджували багато разів, але віра в людей нікуди не пропадає. У мене не було фізичного насилля, але було моральне. Можливо, якщо б і далі продовжувалися стосунки, то було б фізичне. Хлопець під час точки кипіння сказав: "Якщо ти зараз не заспокоїшся, то я тебе вб'ю". Мені стало так страшно за своє життя. Я розумію, що людина в пориві агресії може що завгодно зробити. Я плакала, я навіть боялася голосно плакати, щоб він не почув. Заспокоїлася, прийшла лягла в ліжко і ніби нічого не було,
— зізналася Ірина Кудашова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ірина Кудашова натякнула, що виходить заміж та навіть показала свого нареченого . Але, як зʼясувалося, це виявилося не правдою.