Доволі зухвало та сміливо: Володимир Дантес презентував композицію про токсичні стосунки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 355

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Пресслужба

Водночас пісня Дантеса - це своєрідна ода здоровим стосункам

Відомий український артист Володимир Дантес, який розповів про те, як отримав травму, ошелешив громадськість черговим релізом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Новий трек артиста має доволі провокаційну назву “Дура”. Отож, це композиція про доволі токсичні стосунки. Це опис того нещасливого етапу у стосунках, коли метелики в животі вже перетворилися на погрози, марні обіцянки та грубі слова. Композиція є суцільною репрезентацією токсичності цієї теми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Справді, перші прояви майбутнього насилля у стосунках сприймаються не зовсім серйозно та романтизуються як прояви палкої любові. Втім, очевидно, що це є помилкою. Пісня Дантеса - це своєрідна ода здоровим стосункам, адже саме вони дарують тепло, а токсичні взаємини залишають рани на серці.

Набридло усвідомлювати, як в суспільстві люди досі нормалізують жахливе ставлення партнерів одне до одного, називаючи це пристрастю або ж особливостями характеру. Стереотип про те, що потрібно потерпіти, полюбити та прийняти людину такою, як вона є, і врешті-решт віддати себе на знищення партнеру через щирі почуття – має померти. Кохання це ніколи про насилля і завжди про повагу та відданість. Моя пісня “Дура” є завуальованим проханням до всіх припинити ідеалізувати стосунки, в яких вам погано, і виходити з них задля власного щастя, що б партнер про це вам не казав,
– зізнався співак.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Володимир Дантес поділився добіркою улюблених українських YouTube каналів. Вочевидь, артист дуже полюбляє дивитися YouTube.