Що дивиться на YouTube Володимир Дантес? Артист поділився добіркою улюблених українських каналів

Знаменитості
579
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Володимир Дантес, фото
Фото: instagram.com/vladimirdantes

Популярний український співак та телеведучий Володимир Дантес розповів, що любить дивитись на YouTube

А вам колись було цікаво, чим у вільний час займаються українські зірки? Володимир Дантес, який нещодавно отримав травму , оприлюднив список своїх улюблених YouTube-каналів, на яких він любить залипати після роботи.

Вирішили зробити перерву й відключити голову, підготували смаколики, зайшли в інтернет — і аж очі розбіглися, що ж його обрати? Не секрет, що YouTube дедалі більше поповнюється україномовним контентом. Це не може не тішити, однак і вибір не стає легшим! Якщо ж ви передивилися всі шоу від Нового каналу, пропонуємо скористатися добіркою-шпаргалкою від Вови Дантеса. Співак і капітан команди в «Хто знає?», що виходить щовівторка о 20:00 на Новому, поділився YouTube-проєктами, за допомогою яких він відволікається.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

«Будинок культури» і «Мама, я ганяю тачки»

Обидва – соціальні YouTube-проєкти, що показують, як українці живуть зараз. Для мене робота над випусками була певним історичним запамʼятовуванням того, що відбувається під час великої війни. І так ми вкотре показуємо наших потужних людей, які попри все бережуть одне одного та культуру, допомагають країні,
— описує Вова Дантес.

Довідка: Ці проєкти – авторські шоу Дантеса. Зокрема, в «Будинку культури» влаштовують тур деокупованими та прифронтовими містами України, де організовують культурні івенти: від літературних читань до рейву. А в кожному випуску «Мама, я ганяю тачки» Дантес разом із зірковим волонтером переганяють авто для військових. 

«Розкажи історію»

Це дуже крутий проєкт, особливо другий сезон. Адже випуски — про нас, нашу ідентичність і загалом про історію, яку багато хто й не знав,
— каже капітан «Хто знає?».

Довідка: Розважально-освітній проєкт був створений, аби популяризувати історію України. Коміки та запрошені зірки на чолі з учителем історії обговорюють знакові події та видатних українців.

«WAS: Популярна історія»

Довідка: Ще один проєкт, який простими словами описує маловідомі історичні факти, яскравих персонажів і топи найвизначніших подій. 

YouTube-канал Олексія Дурнєва

Довідка: Щотижня популярний блогер випускає свіжі відео, в яких тролить росіян та новини про росію.

«Телебачення Торонто»

Їхня подача новин дуже смішна. А ще вони розробляють класні репортажі, які дивитися не лише цікаво, а й потрібно,
— зазначає Дантес.

Довідка: Автори проєкту займаються висвітленням реформ і соціально-політичних проблем, водночас зберігаючи доступний і зручний для глядача формат. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Володимир Дантес здивував, як став жертвою шахраїв через розбитий телефон. Він втратив понад 100 тисяч!