Вриваємося у літо разом: 10 кращих композицій з літнім вайбом (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
8 889

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот

У добірці представлені різномовні композиції

Літо - це пора, коли можна з головою поринути у теплі сонячні ванни та хоча би на миттєвість відгородитися від буденних проблем. Безумовно, кожній людині завжди хочеться добре відпочити влітку.

Хтось вирушає за кордон у більш теплі країни. Хтось же, лишається вдома і знаходить радощі у простих речах. До прикладу, у цікавих книгах, походах на пляжі, прослуховуванні якісної музики з літнім вайбом. Отож, з нагоди першого дня літа, пропонуємо вашій увазі добірку з композиції, які мають бути плейлисті людини для якої літо найкраща пора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ - “ЛітоКамон”

Розпочинаємо з дещо сумного треку. У своїй пісні гурт “Без обмежень” співає не про початок, а про закінчення літа. Артист пригадує, як провів час цієї теплої пори.

Наталка Карпа – “Літо-Літо”

Трек Наталка Карпи є справжнім гімном літа. Безумовно, пісня Карпи є чи не найвідомішим українським музичним твором, пов'язаним із цією темою.

Chico & Qatoshi - Ластівки

Композиція “Ластівки” - це виток нової української сучасної музики. У пісні є свої особливості та мотиви, які відразу запам’ятаються слухачам.

YAKTAK x KOLA - Порічка

Дует Yaktak і Kola минулого року приголомшив українського слухача вже понад 40 мільйонів користувачів подивилися їхній кліп на трек “Порічка”. Безумовно, впродовж всього літа цей сингл буде улюбленим серед багатьох шанувальників вітчизняної музики.

Jerry Heil - Три полоси

Легка і вайбова пісня Джері чудово підійде для тренувань літнього погожого дня. Трек вже зібрав більше 7 млн переглядів.

Оксана Білозір - М'ятне літо

Трек знаменитої української виконавиці Оксани Білозір вийшов рік тому. Відразу підкорює приспів та романтичні нотки в тексті.

Good Kid - Summer

Максимальна безтурботна композиція музичного гурту з Канади. Колектив співає про безтурботні літні часи, які, на жаль добігли свого логічного завершення.

Childish Gambino - Feels Like Summer

Дана пісня є чи не найбільш глибокою з усіх вище представлених. У ній максимально чітко окреслені описи літніх пейзажів, а також відчуття ліричного героя від цієї пори.

La Oreja de Van Gogh - Verano

Свого часу дана композиція доволі вдало нашуміла у іспанському інформаційному просторі. До речі, незважаючи на те, що її виконує рок-гурт, вона вийшла досить ліричною.

BONEZ MC & RAF CAMORA - Sommer

Чудовий своєрідний трек німецького реп-дуету. Попри стереотипну думку про те, що реп не може бути ліричним, цей трек руйнує всі подібні думки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про кращі композиції до Дня матері. У добірці представлені сучасні україномовні треки.