Євгенія Власова відповіла, чи перебуває у стосунках

Новини шоубізнесу
1 496

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Скриншот Instagram

Власова зазначила, що ніколи не відчувала кохання

Популярна українська співачка Євгенія Власова, яка не розуміє, як можна жити на 2 тисячі доларів, заговорила про своє особисте життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, українська селебритіс розсекретила деталі свого особистого життя. Зокрема, знаменитість зізналась, чи вільне її серце.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Власова резюмувала, що в неї немає коханої людини. Власова каже, що тривалий час займалася духовною трансформацією, а також розвивала себе. Все це для того, щоб майбутній чоловік пізнав її без психологічних травм. Отож, їй не потрібен чоловік, який забезпечуватиме її. Вона лише хоче почуватися коханою та кохати у відповідь.

Поки що нема кохання. Хочу, щоб мій коханий прийшов у світлий простір. Не у мої травми, а у мою любов. Не хочу, щоб мене рятували, хочу, щоб мене любили. А може і не прийде у цьому житті – таке теж може бути. Я готова до цього. Мені не потрібно того, хто буде закривати фінансові питання, чи хто носитиме важкі сумки. Я молюся за свого коханого, котрого ще не зустріла: "Ти ж десь є на планеті, нехай все буде добре". У мене було дуже мало стосунків. Я не була у стосунках вже років 10-15 взагалі. Мені було не до цього",
– поділилася Власова.

Євгенія також зауважила, що за 46 років життя жодного разу не відчувала закоханості до чоловіків. Співачка розкрила подробиці своїх стосунків, які негативно вплинули на неї:

Ніколи не була закохана. Я розумію це зараз. Перші стосунки було чимось незрозумілим. Були невротичні відносини: переживання, пристрасті, небажання бути одною… А коли ти вже віднайшов свою внутрішню опору, то тобі потрібна людина інша. І з подорослішанням я усвідомила, що ще не любила по-справжньому.
- резюмувала артистка.

Дивитися з 1:11

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Євгенія Власова повідомила, що повертається на велику сцену. Зірка детально розповіла, що вплинуло на її життя, що вона вирішила поставити кар'єру на паузу.