Їм не до війни... Євгенія Власова зізналася, про що спілкується з кумом-мовчуном Костянтином Меладзе

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Євгенія Власова відверто розповіла про життя Костянтина Меладзе , який зник з публічного простору. Знаменитості давно дружать і навіть є кумами, тому, як виявилося, вони досі залишаються доволі близькими. Про що саме вони спілкуються – розповідаємо на ХОЧУ.ua.

Попри те, що Костянтин Меладзе жив під Києвом та на власні очі бачив початок повномасштабної війни, публічно засуджувати дії росії він не став. Натомість композитор затамував мовчання, яке затягнулося вже майже на три роки. Як виявилося, тему війни він не обговорює навіть і з друзями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Принаймні такі висновки можна зробити зі слів його куми, співачки Євгенії Власової. В інтервʼю  Rostyslove Production артистка стала на захист друга та заявила, що продюсеру зараз теж нелегко живеться, адже "його життя зруйноване". Втім зіркові друзі підтримують стосунки, але не обговорюють війну в Україні.

Є спілкування. Тему війни ми не обговорювали. Ми з ним говоримо про Бога. До речі, ми з ним не говоримо по телефону, тільки листуємося. Я людина, котрій немає що втрачати стосовно росії. Костя і Валерій мають там вагу. Це ж не політики, а творчі люди, яких люблять. Ось приходить війна, яка руйнує все в житті цих людей. І до них ще багато претензій. Хоч хтось задумався, а що в житті цих людей. Всім хочеться крові. Всі гроші там, зароблені тяжко. Я знаю скільки складних процесів внутрішніх прожив Костянтин. Успішна людина живе своє життя, яка різниця де він живе. Так, вони зробили не так, як бачать це інші. Вони багато чого доброго зробили. Дуже легко загрібати жар чужими руками. Я впевнена в тому, якби була така легка можливість то все було б зроблено так, як бачать люди. Ми не знаємо, що відбувається за закритими дверима. Я не хочу нікого засуджувати чи виправдовувати. Констянтин так, як і ми, проживає це дуже тяжко. Неймовірно важко. Костянтин Меладзе це ж така сама людина як і ми всі з вами, зі своїми страхами. Він опинився у дуже тяжкому становищі,

– підкреслює Євгенія Власова.

Варто зазначити, що глядачі інтервʼю явно не поділяють думку Власової. В коментарях її засудили та зазначили, що недоречно намагатися відбілювати репутацію відомого артиста, поки в Україні щоденно помирають люди, а він сам про це мовчить.

  • Євгенії начхати на долі українських людей, для неї кум, сват, брат, а і бабло, це її світ. Слухати її противно, набір слів.

  • Бридко це слухати. Це пофіг, що людина не засудила військове вторгнення ні у власну державу, ні там де він працював багато років. Головне про що вона жалкує — це те, що він не працював з нею як продюсер. І ця мадам готова на будь-що і далі плазувати, закривати очі на ось таку "позицію" – головне, аби її продюсували.Це те, що дуже голосно читається між рядків.

  • Це той варіант, коли голос є, а мозку і відчуття якоїсь внутрішньої поваги їй явно бракує. І для себе зробила висновок – не хочу слухати отаких "співачок", в Україні є талановите молоде покоління, з твердою позицією, а ці зірки мають поринути у забуття, нічого хорошого вони зробити не спроможні.

  • Абсолютно недоречно говорити про геніальність та творчість Меладзе, захищаючи його тоді, коли люди в нашій країні гинуть кожного дня!

  • Як вужиха на пательні... Гидко слухати й дивитись. Скільки Українців, в тому в чому стояли, виїхали зі своїх домівок яких вже просто не існує. А скільки загинуло, зґвалтовано, скалічено... Наші захисники кожну мить гинуть захищаючи нас від рашистів... А вона тут міряє все грошима... Ганьба

  • Питання до гості було про мовчання братів, а вона вирішила поставити питання українцям (можливо тим, чиїх рідних, їх дітей вбила русня) чи всі вони такі святі, що можуть дорікати Меладзе. Багато талановитих росіян, дуже популярних, виїхали з країни й висловитися, як ставляться до війни, яку веде їх країна. Гроші в москві та смерті в Україні це одне й те ж для гості?

– пишуть користувачі Мережі під відео.

Їм не до війни... Євгенія Власова зізналася, про що спілкується з кумом-мовчуном Костянтином Меладзе - фото №1
Їм не до війни... Євгенія Власова зізналася, про що спілкується з кумом-мовчуном Костянтином Меладзе - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Анастасія Кожевнікова зізналася, про що після початку повномасштабної війни в Україні вона спілкувалася з Костянтином Меладзе . Артистка запевняє, що у продюсера все ж є чітка позиція, але він просто про неї не висловлюється публічно.