"Співаємо російською, щоб бути потрібними": співачка Власова розповіла про своє ставлення до мовного питання в Україні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Євгенія Власова / instagram.com/eygeniavlasova/

Як виявилося, артистка цілком підтримує російську

Відома українська співачка Євгенія Власова, яка ошелешила новиною про повернення на велику сцену, висловилася стосовно мовного питання. Подробиці - в нашому матеріалі.

Артистка спробувала пояснити, чому вітчизняні артисти воліли виконували свої хіти російською. Свою думку вона висловила в інтерв'ю ютуберу Славі Дьоміну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Власова зазначила, що вона сама зростала в російському середовищі, але її початок кар'єри ознаменувався українськими піснями. Пізніше ж вона вирішила все-таки перейти на російську, аби бути частиною шоу-бізнесу.

Ми, україномовні, почувалися дуже непотрібними. І ми почали знову співати російською, щоб бути потрібними, щоб заробляти гроші, тому що у всіх сім'ї, і так далі, і так далі. Російська мова, вона ж не зовсім не наша, вона не їхня. Багато добрих, класних людей нею розмовляють, які підтримують Україну. Якщо переді мною стоїть класна людина, і вона російськомовна, я ніколи їй не почну говорити якісь гидоти, що вона якась не така. Лише тільки тому, що вона не спілкується українською,
- резюмувала зірка.

Дивитися з 46:58

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Євгенія Власова відповіла, чи перебуває у стосунках. Зірка зазначила, що за все життя ніколи не відчувала кохання.