Зірка "Сутінків" Роберт Паттінсон та Сьюкі Вотерхаус таємно одружилися

Новини шоубізнесу
672

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Роберт Паттінсон та Сьюкі Вотерхаус. Фото: Getty Images

Відомий британський актор та його кохана уклали шлюб, проте вирішили приховати це від широкого загалу

Роберт Паттінсон, відомий за роллю в "Сутінках", та його кохана, співачка Сьюкі Вотерхаус, стали подружжям після недавнього народження їхньої доньки . Пара організувала секретне весілля, зберігаючи подію в таємниці від громадськості.

32-річна Сьюкі Вотерхаус, відома як актриса, модель і співачка, та 38-річний Роберт Паттінсон зустрічаються з 2018 року. Весь цей час вони ретельно оберігали свої стосунки від публічного обговорення і лише наприкінці 2022 року вперше з'явилися разом на людях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У 2023 році стало відомо, що пара очікує на поповнення, а через шість місяців з'явилася інформація про їхні заручини, які також не оголошувалися публічно — Сьюкі просто помітили з обручкою на руці. А днями інсайдер у коментарі In Touch Weekly розсекретив, що насправді знаменитості вже уклали офіційний шлюб.

Відтоді як Роб зустрів Сьюкі, він повільно, але вірно почав змінюватися. Логічним завершенням цих змін стало те, що у них все стало серйозно: вони створили сім'ю і проведуть залишок своїх днів разом. Буде офіційна заява про весілля чи ні, але Роб і Сьюкі одружена пара,
— розповів інсайдер.
Роберт Паттінсон та Сьюкі Вотерхаус. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Катерина Репяхова організувала довгоочікуване весілля та підготувала для чоловіка незвичайний сюрприз. Віктор Павлік явно не очікував, що саме в цей день вони зіграють весілля.